Gråta är jättekul

Igår såg jag på Dear John för sjätte gången, och idag The Last Song, en andra gång. I kategorin filmer är jag väldigt girly och får inte nog av kärleksfilmer. Har även blivit hjärntvättad och måste nästan ha en kille som i filmerna. Vet väl att det inte finns sådana, men ändå, får hoppas. Annars får jag väl ta och haffa någon skådespelare, så han kan agera bra pojkvän och göra alla saker jag vill. Om man nu får säga så. Oh. Flummig jag är….. trött och gråter. Ska ut och krama pappa nu. Säga att jag älskar honom. Ska även skicka ut ett mass sms om att jag älskar “dig”. Carpe Diem. Nästan.
Nu får jag massa sms av Matilda som försöker peppa mig. Funkar inte. För i morgon är det skola, och jag orkar inte gå upp, unless if i get a breakfast on the bed så att säga…….

Sandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *