Outside the street’s on fire, in a real death watlz

Kvällen börjar lida mot sitt slut. De finaste tankarna kommer nu. Tankarna om hur nära det är jul och slut på skolan. Hur glad jag känt mig när jag vart i skolan, att jag haft Tove där. Tankarna om att jag snart ska välja gymnasium och att jag redan vet med 100% vad jag vill gå. Lyckan att jag troligtvis kommer få gå med min enda bästis i Norrköping på gymnasiet. Framtidsplanerna om att flytta utomlands snurrar i skallen och att någon gång i framtiden få flytta ihop och bli kombo (kompis+sambo) med en fin vän.
Men så börjar den dåliga sidan av mig tänka. Att det faktiskt är några få månader mindre än ett år tills jag börjar i Norrköping. Det är fortfarande en hel termin i 9:an, då alla nationella proven är. Att det kommer dröja ÅR innan man någonsin blir en kombo med någon, och ännu längre tid tills jag flyttar utomlands.
Men jag får nöja mig med att det bara är 11 dagar kvar till julafton. 9 dagar tills vi slutar skolan. 4 dagar kvar till helg. Två dagar kvar till hemstudiedag. Ganska många timmar kvar till jag börjar skolan, eftersom jag har lite sovmorgon och halv hemstudiedag. Och bara tanken att jag har världens bästa vän. Det funkar då. En bit i taget.

Dessa låtar är de mest spelade i mina lurar just nu.
Testa att somna med Jungleland någon gång. Finaste låten att vakna upp till på natten eller morgonen. Det är den här sortens musik som gör mig extra glad ikväll.

 

Sandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *