School is over

Hejhopp världen!!

Har äntligen hittat min skolavslutningsklänning och tråkigt nog blev det en mörkgrå. Men som det ser ut så kommer jag vara den enda som matchar vädret på torsdag, lucky me!!!!
Oh shit sherlock vad jag har längtat till denna vecka. Sista veckan på skolan. Kunskapsskolan. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ. Men nu när vi väl är här, noooooo. Vill inte lämna skolan. Kompisarna. Lärarna (Konstigt nog jo. Jag tycker om alla mina lärare, eller nästan). Tur nog har jag den perfekta planen och kommer fortsätta vidare på Kunnis i Norrköping. Med Tove, Julia och Thilda. Yippy!!!!
Men ändå. Nyköping. Andreas och co. :((((((((((((((((((((

20120603-215216.jpg20120603-215223.jpg20120603-215229.jpg

 

 

Fast här sitter ju jag och posar med en tugga vattenmelon i munnen och resterna formade efter mitt fejs. Slash i högtalarna och ba äter i takt. Det är bra ändå.

 

 

Sandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *